Hűségteszt (18+)

B. Móniinak

Szombat este van, s ahogy a nyár többi hétvégéjén, most is a Funky Buddha-ban szórakozom. Már nem is tudom, hogy hányadik felest iszom, mikor odajön hozzám egy számomra ismeretlen lány.
- Bocsi, tudnál nekem segíteni? - szól hozzám kedves hangon.
- Persze, mondd csak - fordulok felé, s leül mellém.
- Tudod, nem nagyon bízom a barátomban. Szerintem túl könnyen megcsal - sóhajt. Na igen, ez gyakori probléma... - Szóval nem bűvölnéd el egy kicsit, hogy megtudjam, mennyire hűséges? Vagy, hogy legalább próbál-e az lenni.
- Rendben - mosolyodok el. - Hol van?
- Ott - mutat egy szőke hajú srácra. Már messziről is annyira jól néz ki, így kezdek reménykedni benne, hogy nem a hűséges fajtából való.
Még behúzok egy felest, majd felállok és odamegyek - pontosabban tántorgok hozzá.
- Szia - mosolygok, s közel lépve hozzá végigsimítom a mellkasát.
- Szia - látszik rajta, hogy meglepődött, s szeme rögtön megakad dekoltázsomon. Alsó ajkába harap, elmosolyodik, majd újra rám néz. - Ismerjük egymást?
- Nem, de én szívesen megismernélek téged - hajolok a füléhez, s próbálok olyan erotikusan beszélni, ahogy csak tudok.
- Huh - sóhajt föl és halkan felnevet, kezét a derekamra teszi. - Bevállalós vagy, igaz, cica?
- Uhum. A nevem Móni.
- Az enyém Niall. Ezt a nevet kell sikítanod, ha elmész - súgja most ő az én fülembe, mire rajtam végigszalad a hideg. Mire feleszmélek, már a fenekemet markolássza, ajkait a nyakamra tapasztja. Szemeim automatikusan lecsukódnak, s beletúrok a hajába. Kicsit furcsa, hogy alig fél perce "ismerem" és máris ilyet vált ki belőlem, de nagyon beindított. Nem érdekel a csaj véleménye, szerintem ő is egy balek, ha ilyen eszébe jut.
Ringatni kezdem a csípőmet a zene ütemére, s ő felveszi velem a ritmust. Szívni kezdi a bőrömet, mire halkan felsóhajtok, és beletúrok puha tincsei közé, kicsit meg is húzom. Felemeli az egyik kezemet, átfordít alatta és magához húz, úgy, hogy már háttal állok neki. Kezét a csípőmre csúsztatja, fenekem ágyékához ér, ami már kezd keményedni. Elmosolyodok. Szeretek játszadozni, így hirtelen visszafordulok felé, leguggolok, és a fenekemet kinyomva, mellkasán végigsimítva állok fel újra.
- A csípőmozgásod kezdi beindítani a fantáziámat - húz magához újra, s szenvedélyesen megcsókol.
Mire feleszmélek, Niall már a mosdó felé ráncigál.
- Niall, ez a férfi mos... - csókjával hallgattat el, s betol az egyik fülkébe. Bezárja az ajtót, s vadul esik az ajkaimnak. Érzem, hogy egyre melegebb van bent, a levegő szinte forr körülöttünk. Kezét becsúsztatja a kis ruhám alá, egészen fel a fenekemig, s kicsit megmarkolja.
- Hm, úgy érzem, ez vad menet lesz - súgja erotikusan a fülembe, s végighúzza forró nyelvét a nyakamon. Sietősen, kicsit ügyetlenkedve csatolom ki az övét, mert kezem kissé remeg a vágytól. Gyorsan letolja magáról a nadrágot és a boxert, a ruhámat pedig felhúzza. A bugyimtól is épp készül megszabadulni, de lefogom a kezét.
- Nehogy azt hidd, hogy ilyen könnyű lesz - mosolygok, a nyakához hajolok és ajkaimat rátapasztva megszívom.
- Ah... - sóhajt fel. Ujjait a lábaim közé vezeti, s bugyin keresztül simogatni kezd. - Hm, de nedves vagy - zihálja.
- Csodálkozol? - teszem a kezemet lüktető férfiasságára. - Te is eléggé felizgultál már - mosolyodok el, s megmarkolom a golyóit. Egy halk nyögést hallat, miközben félretolja a bugyimat, és belém vezeti két ujját. Hátrahajtom a fejemet, s lehunyom a szemeimet. Felsóhajtok, ahogy lassan elkezd pumpálni. Alsó ajkamba harapok, újra férfiasságához érek, és verni kezdem neki. Egyszerre sóhajtozunk, Niall ajkai megtalálják az enyémeket, s édesen, mégis szenvedélyesen ízlelgetik.
Ujjait egyre gyorsabban mozgatja, s a bicepszét fogom, ahogy megfeszül az izma.
- Ni... Niall, téged akarlak, nem az ujjaidat - zihálom. Nem kell neki kétszer mondani. Lehajtja a wc-t és ráül, lerántja rólam a bugyit és magára húz. Hatalmas méretét magamban érezve hangosan felnyögök. Gyorsan kezdek rajta ugrálni, s kezét a derekamra teszi, míg én a vállába kapaszkodok. Csípőmet előre-hátra, fel-le felváltva mozgatom, mellkasom Niall-ének tapad. Ahogy a fejét hátrahajtja, könnyen nyakához férek, csókolgatni és szívni kezdem.
- Oh, baby, de jó vagy! - nyögi. Dicsérete gyorsabb tettekre késztet, s érzem, hogy már közel vagyok, ezt neki is jelzem a nevének nyögdécselésével. Kört írok le csípőmmel, és érzem, hogy a hátam ívbe feszül. Alsó ajkamba harapok, a fejemet hátrahajtom. Niall megemeli a csípőjét, amitől rögtön a felhők között érzem magam.
- Niall! - szinte sikítok, mire ő is elmegy. Zihálva borulok a mellkasára, majd egy kis csókot lehel ajkaimra.
- Király voltál, édes - mosolyog, majd leemel magáról. Felöltözünk, s ahogy kijövünk, szembe találjuk magunkat pár sráccal, akik kajánul vigyorognak ránk. Niall csak mosolyogva megköszörüli a torkát, majd megragadja a kezemet és visszahúz a táncparkettre.
Elindulok a pult felé, de visszahúz, közel magához.
- Ha gondolod, buli után nálam folytathatjuk - simítja végig ujját az alsó ajkamon, s elmosolyodik.
- Benne vagyok - nyomok egy puszit a szájára, s megjelenik mellettünk Niall barátnője. Na jó, ez kínos...
- Niall, mi ez az egész? - fonja össze maga előtt a karjait. Niall halkan felnevet, kezét a fenekemre téve húz magához még közelebb.
- Bocs, azt hiszem, most jobb társaságra leltem. Pá, drága - kacsint rá, megfogja a kezemet és kimegyünk, s ezek után Niall-nél egy gyönyörű éjszakát töltök.

~E

6 megjegyzés: