Szünet (18+)

Helgadorinának

Nagyon-nagyon boldog szülinapot szeretnék kívánni utólag is! :) Sajnálom, hogy csak most hozom, de eddig nem volt időm. Remélem nem haragszol :S
Az igazgatónő megszólalt az óra vége felé:
- Figyelem! A szünetben mindenki menjen le az udvarra, fontos mondanivalóm van. Senki ne maradjon fönt! Tehát, a szünetben kivétel nélkül mindenkit várok az udvaron!
Pár perc elteltével megszólalt a csengő. Mindenki felállt, és tolongtunk kifelé a teremből, mikor valaki megragadta a karomat, és visszahúzott. Zayn volt az, a srác, aki tetszik.
A diákok kimentek, és az egész iskola kiürült. Csak Zayn és én maradtunk a teremben.
- Öm... le kéne menni - indultam az ajtó felé, de még mindig fogta a karomat, és visszahúzott. Értetlenül néztem rá, de ő csak mosolygott. - Mit akarsz?
- Azt hallottam, bejövök neked - nézett rajtam végig, majd újra a szemembe.
- Pff.. ez nem igaz - fordultam el, hogy elmenjek, de ismét visszarántott, és közel húzott magához. Kezem izmos mellkasán pihent, ami a lélegzetvételtől fel-le mozgott, s gyönyörű szemeibe néztem.
- Kár, pedig nekem nagyon is tetszel - mondta halkan. Tökéletes ajkaiba harapott, amitől már nem bírtam magammal. Kétoldalt megfogtam az arcát, és szenvedélyesen megcsókoltam. Azonnal visszacsókolt, és egy kicsit belemosolygott. Kezét rögtön a fenekemre helyezte, felemelt, és leültetett az első padra. Széttett lábaim közé állt, és még mindig csókolt, miközben kezét fel-le csúsztatta a combomon. Hajába túrtam, mire kicsit az alsó ajkamba harapott.
Gondolkodás nélkül, szinte ösztönösen cselekedve kaptam le róla a pólóját, így elém tárult tökéletesen kidolgozott felsőteste, amit ráadásul tetkók díszítettek. Ajkamba harapva néztem végig izmain, mire elmosolyodott, s újra ajkaimra tapadt. Vadul csókolt, annyira, hogy sikerült teljesen beindítania. Levegőhiány miatt elváltunk, ezt kihasználva levette rólam a pólómat, majd hajamat félresöpörve kezdte el csókolgatni a nyakamat. Becsuktam a szemem, felsóhajtottam, s a hajába túrtam, mikor kicsit megszívta a bőrömet. A szívem gyorsan kezdett verni, az izgalomtól és Zayn közelségétől egyszerre.
Hirtelen leemelt a padról, kigombolta a nadrágomat, és levette rólam.
- El sem hiszed, milyen régóta várok erre - súgta a fülembe, majd a fenekemet megmarkolva csókolt meg vadul. A falhoz tolt, s teljesen hozzám simult. A terembe halk zihálásunkat lehetett hallani, s mikor fenekembe markolt, felnyögtem. Kezemmel tapogatózva megkerestem a nadrágja gombját, miközben még mindig csókolt. Kigomboltam a farmerét, letoltam róla, majd lerugdosta.
A derekamnál fogva fordult velem egyet, majd ismét a padhoz tolt. A hátamon végigvezette a kezét, majd egy egyszerű mozdulattal kikapcsolta a melltartómat, s megszabadított tőle. Melleimre nézve megnyalta alsó ajkát, majd mellemre tapadt, és szájjal kezdte kényeztetni. A fejemet hátrahajtottam, kezemmel megfogtam a pad szélét, s halkan ziháltam. Másik mellemet kézzel izgatta, én pedig kéjesen nyögni kezdtem.
Egy idő után abbahagyta, egy csókot nyomott az ajkaimra, majd benyúlt a bugyimba, s feltolta két ujját. Az alsó ajkamba haraptam, hogy ne nyögjek nagyot, majd mikor gyorsan kezdett pumpálni, erősen fogtam a pad szélét.
- Zayn... - nyögtem, ő pedig mosolyogva nézett. Mikor mát éreztem, hogy közel vagyok, megfogtam Zayn bicepszét, s abbahagyta. Kihúzta ujjait, és lassan lenyalogatta, majd hihetetlenül szexin rám mosolygott.
Letérdeltem elé, letoltam a boyerét, majd szó nélkül gyorsan bekaptam. Megkönnyebbülten felsóhajtott, s a padba kapaszkodott. Lassan mozgatni kezdtem a fejemet, miközben egyik kezével a hajamba húrt, s diktálni kezdte a tempót.
- Ah, de jó vagy, édes - nyögte. Szavai bátorítottak, így gyorsítottam, s megmarkoltam a golyóit. Mindkét kezével támaszkodott, én pedig fokoztam a tempón. Mikor hallottam, hogy már elég közel van, kicsúsztattam a számból, a végégre adtam egy puszit, majd felálltam. - Remélem felkészültél - húzott hirtelen magához, s szenvedélyesen megcsókolt. A lábával kihúzott egy széket, majd leült és magára húzott. Lassan belém vezette magát, én pedig ráereszkedtem, s mikor teljesen bennem volt, mindketten szaggatottan felsóhajtottunk. Mozogni kezdtem előre-hátra, fel-le felváltva, közben ajkaimat nyakára tapasztottam és erősen megszívtam. Felszisszent, s a fenekembe markolt. Körözni kezdtem a csípőmmel, minek hatására egyre közelebb jutottunk a csúcshoz.
Hirtelen felemelt, feltett az asztalra, s ez idő alatt nem csúszott ki belőlem. Hanyatt feküdtem, a sarkamat az asztalra tettem, ő pedig gyorsan lökött, miközben a ujjait a csípőmbe nyomta. Lehajolt, és a nyakamat kezdte csókolgatni, közben csípője mozgása egy pillanatra sem maradt abba, folyamatosan gyorsított.
- Zayn.. én.. mindjárt... - ziháltam.
- Engedd el - préselte ki a fogai között a szavakat. Még gyorsabban kezdett lökni, és már a pad is mozgott. Lábamat a csípője köré fontam, és egy mélyebb lökés közben elérte a G pontomat. Szinte felsikítottam, és rögtön elélveztem, aminek hatására ő is a csúcsra ért. Még egy párat tolt rajtam, majd kihúzta magát belőlem, és lihegve öltözni kezdett.
Tudtam, hogy bármikor bárki bejöhet, így én is gyorsan magamra kaptam a ruhákat.
- Ez valami hihetetlen volt - fogta meg a derekamat, és teljesen közel jött hozzám. Felnéztem rá, mivel magasabb volt mint én, majd finoman megcsókolt.
Valaki hirtelen benyitott, így ajkaink elváltak.
- Azonnal jöjjenek velem az igazgatóiba - nézett ránk dühösen az igazgató, majd kiment.
- Asszem' nem ússzuk meg büntetés nélkül - mosolygott rám, majd egy puszit nyomott az ajkaimra. Összekulcsolta az ujjainkat, és mosolyogva mentünk az igazgatóiba. Büntetést kaptunk, ki kellett takarítanunk a tornatermet. Őszintén szólva egyáltalán nem bántam, hogy egész délután Zayn-nel zártak össze.

~E

2 megjegyzés: