Segítség (18+)

Sziasztok! :) Meg is érkeztem az extra hosszú sztorival. A szavazatokat és a komikat összeszámolva Louis nyert. A következő ilyen sztori tavaszi szünetre várható, de előtte fogok szólni! :) Remélem tetszeni fog, jó olvasást!


Van egy srác a suliban, aki nagyon tetszik. A neve Luke. Eddig még nem vett észre, szerintem a létezésemről sem tud, de ezen nagyon szeretnék változtatni, ezért megkerestem a legjobb barátját, Louis-t.
- Szia, öm.. beszélhetnénk? - mentem oda hozzá a folyosón. Lazán a szekrénynek volt dőlve, keze a zsebében pihent.
- Persze - mosolyodott el féloldalasan. - Miben segíthetek?
- Hát, igazából ez elég kínos... - éreztem, ahogy elpirulok - de... nagyon szeretném, ha Luke észrevenne, és talán esetleg össze is jöhetnék vele.
- Hm - nézett rajtam végig. - Ezen könnyen segíthetünk. Egy bombasztikus külsőt varázsolok neked, és hidd el, a lábaid előtt hever majd - mosolygott. - Suli után várj meg!
- Rendben, és köszi - mosolyogtam rá, majd elmentem órára.

A napnak lassan vége lett, és én a kapuban vártam Louis-t.
- Készen állsz? - jött oda.
- Igen, azt hiszem - sóhajtottam. Igazából mindig is féltem a változásoktól, de ha ettől Luke észrevesz, akkor benne vagyok.
Louis elvitt a plázába, és segített nekem ruhát keresni.
- Ez jó is lesz - vett a kezébe egy pólót, ami elég mély kivágású volt.
- Öm.. ez nem túl...
- Nem - vágott a szavamba. - Ha Luke-ot akarod, akkor egyáltalán nem az - nyomta a kezembe. - Ja, és még ezt is próbáld föl.
Egy rövid farmert adott, majd betolt a próbafülkébe. Gyorsan átöltöztem, majd a tükörben nézegettem magam.
- Átöltöztél már? - szólt be.
- Igen - sóhajtottam, majd megfordultam és elhúztam a függönyt. Elmosolyodott, és végigmért.
- Te jó ég! - tette a kezét a szája elé, és még mindig mosolygott.
- Nagyon gáz? - húztam a számat.
- Nem, nem, egyáltalán nem. Ez a ruha kiemeli az alakod, ami meg kell hagyni, iszonyat jó.
Szavai hallatán elpirultam, és a földre néztem. Igen, kicsit szégyellős lány vagyok...
- Fordulj meg!
Lassan körbefordultam, és tekintete szinte égetett.
- Istenien nézel ki, komolyan. Nem kéne olyan bő ruhákat hordanod - tanácsolta mosolyogva. - Na, öltözz! Még van pár elintézni való.
Fogalmam sem volt, hogy a ruhán kívül min kéne még változtatnom, de megbíztam Louis-ban, végül is Luke a legjobb barátja, és tudja, hogy mi jön be neki.
Megvettük a ruhákat, majd elmentünk Louis-ékhoz. Felvitt a szobájába, és pár perc múlva megjelent egy lány.
- Ő a húgom, Lottie. Lottie, ő (T/N), akiről beszéltem - mutatott be minket egymásnak. - Na, csináld. Én addig pihenek - huppant le az ágyra.
- Ülj le ide - mutatott a székre. Leültem, ő pedig hátrasöpörte a hajamat. - Teszek fel egy kis sminket, és a hajadat is megcsinálom - mosolygott kedvesen, mire halványan bólintottam.
Sok idő múlva Lottie egyet hátra lépett, és végignézett rajtam.
- Kész is vagy - mosolygott. - Luke-nak nagyon fogsz tetszeni!
- Köszi - mosolyodtam el.
- Most írja, hogy ma este lesz nála egy buli. Elviszlek - mondta Louis, miközben a telefonját nyomkodta.
- Na, én megyek is. Sok sikert! - mosolygott Lottie, majd kiment. Louis felállt az ágyról.
- Gyere ide!
Lassan odamentem, és fél méterre megálltam tőle. Végigmért, s az alsó ajkába harapott.
- Dögös vagy - mosolygott.
- Köszi - hajtottam le a fejem szégyellősen.
- De a külsőd még nem minden. Fogalmad sincs, hogy mit mondj neki, igaz?
Halványan bólintottam.
- Na jó, kezdjük. Képzeld, hogy én vagyok Luke és flörtölj - állt előttem lazán.
- Mi? - néztem rá. - Nem, ez nem fog menni. Nem tudok flörtölni - pirultam el.
- Na és táncolni? - vonta fel a szemöldökét.
- Azt sem... - hajtottam le a fejemet.
- Jaj, te lány - sóhajtott. - Sok dolgunk lesz még. Először is, ne legyél ennyire félénk - emelte fel a fejemet. - Kezdjük a tánccal jó? - nézett a szemembe. Halványan bólintottam, majd kapcsolt be zenét és visszalépett hozzám. Megfogta a kezem, és háttal fordított magának, majd teljesen közel jött hozzám. Eléggé zavarba jöttem.
Kezét lassan a derekamra csúsztatta, s szaggatottan kifújtam a levegőt.
- Csak lazán - súgta, majd lassan ringatni kezdtem a csípőmet. Egy idő után kezdtem belejönni, de még mindig kínosan éreztem magam. - Ne lepődj meg, ha Luke csinál egy ilyet - csókolta meg lassan a nyakamat. A szememet automatikusan becsuktam, és felsóhajtottam. - Vagy egy ilyet - súgta, és az ágyékát a fenekemhez nyomta. Nyeltem egy nagyot, s próbáltam higgadt maradni, bár ez aligha sikerült. - Csak ne legyél félénk. Csábíts el - morogta a nyakamba, közben kezét lassan a combomra csúsztatta. A fejemet hátrahajtottam a vállára, s egyre beljebb kezdett el simogatni.
Mikor már majdnem hogy beleéltem magam, elengedett, és egyet hátralépett. Megkönnyebbülten felsóhajtottam, de mégis bántam, hogy vége lett, mert hihetetlenül élveztem.
- Gyerünk, te jössz - fordított maga felé mosolyogva.
- Mit csináljak?
- Csak izgass fel - közölte egyszerűen a vállát megvonva. Nekem sose mentek az ilyen dolgok, és félek is attól, hogy valamit elrontok.
Megfogta a kezemet, és magához húzott.
- Nyugodj meg, és képzeld, hogy Luke áll előtted. Legyél határozott, az bejön neki.
Vettem egy mély levegőt, majd lassan kifújtam és ránéztem Louis-ra, aki várta, hogy végre csináljak valamit. Hirtelen nem jutott semmi eszembe azon kívül, hogy megcsókoljam a nyakát. Jólesően felsóhajtott, mikor ajkaim a bőréhez értek, és finom puszikat leheltek rá. Reakciója bátorított, így egy kicsit meg is szívtam, mire felszisszent, s kezét a derekamról a fenekemre csúsztatta.
A mellkasánál fogva az ágyhoz toltam, lefektettem és fölé másztam, majd úgy csókoltam tovább a nyakát.
- Hm - morgott halkan, majd végigpusziltam az állkapcsát. A szeme csukva volt, s az ajkairól pár centire megálltam. - Csókolj meg, kíváncsi vagyok, hogy csókolsz - súgta, s a szemeit résnyire kinyitotta. Lassan közelítettem felé, s mikor ajkaink súrolták egymást, éreztem, hogy elkezdi felfelé húzni a pólómat.
- Ne - fogtam le a kezét.
- Ne haragudj - engedett el. - Csak teljesen beindítottál - ült föl, s én még az ölében voltam. - Szerintem menni fog - mosolygott.
- Köszönöm, Louis! - öleltem meg. Végigsimította a hátamat, majd egy puszit adott az arcomra.
- Menjünk, mindjárt kezdődik a buli.
Felálltam, megigazgattam magamon a ruhát, majd ránéztem Louis-ra. Féltem, hogy Luke-kal milyen lesz, és szerintem ez elég feltűnő volt.
- Ne aggódj, Luke-nak biztos bejössz majd. Ha meg mégsem, akkor egy idióta - került ki, majd elindult kifelé, én pedig követtem őt. Mivel Luke közel lakott Louis-hoz, gyalog mentünk.
A zene dübörgése már kintre hallatszott. Bementünk a kertbe, majd Louis intett Luke-nak, aki odajött.
- Sziasztok - mosolygott, majd végigmért.
- Luke, ismered (T/N)-t?
- Persze, láttalak már a suliban. Jól nézel ki - kacsintott rám, nekem pedig vennem kellett egy mély levegőt, hogy ne ájuljak el.
- Köszi - mosolyogtam. És végre egymáshoz szóltunk, már vagy egy éve várok erre. A szívem gyorsan vert, ahogy végignéztem rajta. Fekete csőnadrág, és egy laza fekete póló volt rajta, szőke haja rendezettnek látszott néhány kósza tinccsel. Tengerkék szeme csillogott, alsó ajkánál egy piercing, ami még vonzóbbá tette.
- Kértek valamit inni? - szólalt meg, ezzel visszarántva engem a földre.
- Persze - válaszolt Louis, majd Luke elment az italokért. - Mondtam én, hogy tetszeni fogsz neki - mosolygott rám.
- Fogalmam sincs, hogy köszönhetném ezt meg.
- Nem kell megköszönnöd sehogy - nézett az ajkaimra, majd nyelt egyet.
- Tessék - jött vissza Luke, és egy-egy poharat adott a kezünkbe. Koccintottunk, majd behúztuk a piát. - Táncolunk? - mosolygott rám.
- Persze - vágtam rá mosolyogva, a poharat letettük, s elmentünk táncolni a tömeg középére. Kezét a derekamra tette, és közel húzott magához. Férfias illatát belélegezve gyorsan kezdett verni a szívem, az pedig, hogy végig a szemembe nézett, csak ráadás volt.
Hirtelen háttal fordított magának, pont úgy, mint Louis. Fejét a vállamra tette, s lassan a kezét a csípőmre csúsztatta. Hátulról teljesen hozzám simult. Vártam, hogy mikor érzem azt, amit Louis-val a szobájában. Vártam, de nem jött. Jó érzés volt a közelsége, de amit Louis-val átéltem, az olyan volt, mintha a fellegekben járnék.
- Luke, tudnál jönni egy percre? - jött oda egy srác.
- Mindjárt jövök - mondta a fülembe, majd elengedett, és elment.
- Na, mi az? - jött oda Louis. - Nem vagy valami feldobott.
- Valami hiányzik - sóhajtottam. - Nem olyan, mint... öm... - néztem rá.
- Mint? - vonta fel a szemöldökét. - Mint velem, igaz? - mosolyodott el. Nem szóltam semmit, csak a földre néztem. - Gyere, táncoljunk - fogta meg a kezemet, és magához húzott. Fejemet a mellkasára hajtottam, ő pedig egyik kezével a derekamat fogta, a másikkal a hátamat simogatta. És újra éreztem azt, hogy a közelsége megnyugtat, érintésébe beleborzongok. Nem tudtam, hogy ez mit jelent, és Luke-kal miért nem éreztem.
- Louis - néztem fel rá, de mutatóujját az ajkaim elé tette.
- Ne mondj semmit - súgta, közben a szemembe nézett. Egy pillanatra elvesztem tekintetében, pont addig, amíg ajkait lassan az enyémekre tapasztotta, s lágyan megcsókolt. Gondolkodás nélkül visszacsókoltam, s puha hajába túrtam. Fogalmam sincs, hogy mi történt velem, de annyira jól esett a csókja, annyira élveztem ajkainak ízét, mint még soha senkiét.
Lassan elváltak ajkaink, s közelről a szemembe nézett, majd lassan megsimította az arcomat.
- Gyere velem - fogta meg a kezemet, és elkezdett húzni. Meg sem álltunk Louis-ék házáig. Gyorsan kinyitotta a bejárati ajtót, behúzott rajta, és az előszobában a falhoz tolt. Egész testével hozzám simult, s rám mosolygott. - Úgy hallom, nincs itthon senki - közeledett a nyakam felé, s finoman csókolgatni kezdte. Teljesen ellazultam, felsóhajtottam, s a hajába túrtam. A szememet becsuktam, mikor kicsit megszívta a bőrömet, majd az ajkaimra adott sok kis puszit.
Kezét végighúzta az oldalamon, le egészen a combomig, majd felemelt és felvitt a szobájába, ahol az ágyára fektetett. Fölém helyezkedve csókolt meg, s sietve vettem le róla a pólóját. Felsőtestét látva elmosolyodtam, s az alsó ajkamba haraptam. Felültetett, és ő is egy pillanat alatt megszabadított felsőmtől.
- Hm, gyönyörű - nézett rajtam végig mosolyogva, majd megcsókolt, s kezét a hátamra vezette. Kipattintotta a melltartómat, majd a pántokat lehúzva a karjaimon hajította el a fehérneműt. Ismét hanyatt fektetett, s mellemre tapadt ajkaival. Felsóhajtottam, és a szemem automatikusan lecsukódott az élvezetre. Kényeztetni kezdte a mellemet szájjal, a másikat kézzel. Szaporán vettem a levegőt, s a szívverésem is csak gyorsult minden egyes érintésére.
Egy idő után lejjebb haladva kezdett el puszilgatni, s a csípőm fölé könyökölve kezdte el lehúzni a nadrágomat kínzóan lassan. Minden porcikám kívánta már őt, alig tudtam nyugton maradni. Mosolyogva néztem, amint szenvedek lassú tettei miatt, majd mikor levette rólam a nadrágot, visszamászott és szenvedélyesen megcsókolt.
Lábaimat a csípője köré fontam, és fordítottam a helyzeten. Tetszett, ahogy ott feküdt alattam, és azt csinálhattam vele, amit csak akarok.
Nyakához hajolva kezdtem el csókolgatni, s körmeimet végighúztam a mellkasán, mire halkan felnyögött. Magam alatt már éreztem keményedő férfiasságát, amitől még jobban beindultam. Kigomboltam a nadrágját, majd lehúztam a lábain és eldobtam a szoba egyik sarkába. Felült, az ölébe rántott és vadul tépte az ajkaimat. Csókjában éreztem a vágyat, majd egy kicsit az ágyékához nyomtam magam, mire felnyögött.
A hátamra gurított, majd szinte letépte rólam a bugyit, s hihetetlen sebességgel kezdett nyalni. A hirtelen jött élvezettől felnyögtem, majd tincsei közé túrtam, haját néha kicsit meghúztam.
- Ah, Louis... - nyögtem, mikor egy ujját is magamban éreztem. Egyszerre kényeztetett nyelvvel és ujjal, aminek hamar meglett az eredménye. Szinte sikítva mentem el.
- Hidd el, ez még feleannyira se jó, mintha én lennék benned - súgta a fülembe, ezzel beindítva a fantáziámat. Megcsókolt, közben megfogtam a boxere szélét és letoltam róla. Fordítottam a helyzetünkön, az alsóneműjét a földre dobtam, s megfogtam ágaskodó szerszámát. Felsóhajtott, s becsukta a szemét, én pedig lassan húzogatni kezdtem rajta a kezemet. Jóleső sóhajok, kisebb nyögések hagyták el a száját, ami engem gyorsabb tettekre késztetett. Lehajoltam, s végignyaltam az egész hosszát, majd a számba vettem. A hajamba túrt, s diktálni kezdte a gyors tempót.
Egy idő után felvettem az ütemet, s hagyta, hogy én csináljam. Gyorsan mozgattam a fejemet fel-le, s hallottam, hogy egyre közelebb van.
- Te jó ég - zihálta, majd rángatózni kezdett, s a számba élvezett. Nedvét gondolkodás nélkül lenyeltem, majd a lihegő Louis fölé másztam. - Hihetetlen vagy - gurított a hátamra, majd fölém kerekedett, s megcsókolt. Újabb percekig faltuk egymás ajkait, s kezét végighúzta a combomon, a térdhajlatomba nyúlt és felhúzta a lábaimat. Bepozicionálta magát a bejáratomhoz, majd lassan belém vezette hosszúságát. Kellett egy kis idő, míg megszokom méretét, addig folyamatosan csókolt.
Egy idő után lassan lökni kezdett, s a fejem mellett támaszkodott. Izmai megfeszültek a karjaiban, hajtincseit a homlokához tapadtak.
Arcát a nyakamba fúrta, néha megszívta a bőrömet, s az üres ház a hangos nyögéseinktől zengett. Ha valaki hazaért volna, az biztos, hogy nem tudjuk kimagyarázni.
Egyre gyorsabban mozgott a csípője előre-hátra, néha körözött is, ami közelebb juttatott a gyönyörhöz.
- Én.. mindjárt.. - ziháltam.
- Én is - préselte ki a fogai között, s már eszeveszett tempóban mozgott. Lábaimat a csípője köré fontam, így mélyebben tudott lökni. Egy kis idő után lassan, de annál erőteljesebben tolt, s éreztem, hogy már csak egy kis idő választ el a gyönyörtől. A hátam ívbe feszült, körmeimet a hátába véstem, s egy hangos sikoly mellett mentem el.
Tudtam, hogy ő még nem ért a csúcsra, így fordítottam a helyzeten, s körözni kezdtem a csípőmmel. Kezét a fenekemre tette, majd erősen megszívtam a nyakát, amitől rögtön elment.
Zihálva borultam a mellkasára, míg ő óvatosan simogatta a karomat, s próbáltunk egyenletesen lélegezni.
Mellé gurultam, s közel húzott magához. Fejemet a mellkasára tettem, s halkan szuszogtunk. Felnéztem rá, s halványan mosolygott.
- Remélem tudod, hogy nem engedlek vissza Luke-hoz - tett a fülem mögé egy hajtincset.
- Remélem tudod, hogy nem is akarok visszamenni - mosolyogtam. Gyengéden megcsókolt, majd a karjai között nyomott el az álom.

~E

33 megjegyzés:

  1. Imádtam! Lesz folytatás?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jo!!!!!!♡♥♡♥

    VálaszTörlés
  3. Ez szuper lett!!

    VálaszTörlés
  4. Úr isten!!!! *0*
    Fantasztikus!! <3

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó. Sztem legyen fojtatás.

    VálaszTörlés
  6. nagyon jó!!!!!
    Kérlek legyen folytatása!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Imádom! * - * nagyooooon jóóóó!!!!!!

    VálaszTörlés
  8. Ez irto jo legyen folytatasa!!!!!!

    VálaszTörlés
  9. Annyira nagyon joo!! Lecci legyen folytatas..

    VálaszTörlés
  10. nagyon joo! mint mindig! kaphatok egyet Louissal?? O.Dóra névre :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, és rendben, máris felírlak! :)

      Törlés
  11. Köszönöm szépen, és örülök, hogy tetszik :) A folytatásról pedig gondolkodok, lehet róla szó, ha többen akarjátok!

    VálaszTörlés
  12. Nagyon imaom ahogy irsz! Nagyon ugyes vagy! *.* kérhetnék egy Harry-set Kovii névre?? :$$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Rendben, máris felírlak! :)

      Törlés
  13. Nagyon jó! Legyen folytatása! :)

    VálaszTörlés
  14. Folytatást létszi :))))

    VálaszTörlés
  15. Nagyon tetszik remélem, hogy nem itt lesz vége

    VálaszTörlés
  16. folytatás folytatás :) :) :)

    VálaszTörlés
  17. Legyen folytatásaaa!!!!
    Nagyon jó lenne! <3

    VálaszTörlés
  18. Sziaa :DDD imádom *---* pls folytatást :$

    VálaszTörlés
  19. Nagyon jó lett!!! Ez lett a kedvenc sztorim :)) Legyen folytatása!!! :$

    VálaszTörlés
  20. Legyen folytatás

    VálaszTörlés
  21. nagyon jó!! *_* én is kaphatok Louisost? (+18) Hanna

    VálaszTörlés
  22. Nagyon köszönöm mindenkinek, és mivel ennyien írtátok, hamarosan lesz folytatása! :)

    VálaszTörlés
  23. Légyszi legyen folytatás
    Ez nagyon jó

    VálaszTörlés
  24. Wow. :) Jó volt, nagyon ötletes a történet! A legjobb! ;) Nagyon várom a folytatást. :D
    Gratulálok, ~E! :)

    VálaszTörlés
  25. Atya úr isten ez nagyon jó lett kérheték eggyet Louissal Vanda névre?

    VálaszTörlés
  26. Úristen ez nagyon jó lett isteni kaphatok egy Louis-sat Fanni névre <3

    VálaszTörlés