E-mailben érkezett, Liam (18+)

írta: J. Réka

Mint minden 2. hétvégén ezen is átjön a szomszéd család. Ilyenkor a szüleim nem engednek el bulizni vagy csak simán lógni valahol a haverokkal. Azonban ezt egy cseppet se bánom , mert legalább együtt tölthetek egy estét Vele. Tudom, hogy nincs esélyem Liamnél, de az, hogy pusztán egy asztalnál ülhetek vele felemelő érzés, és nem adatik meg minden 10.-esnek, hogy egy 12.-essel töltsön egy estét. Általában mindig előttem ül vacsora közben, és ha csak véletlenül is rám néz, akkor elejtem a villát, leöntöm magam és egyéb hasonló cikis dolgok. Szóval tuti dilisnek tart. Ma kivételesen megengedték a szüleim, hogy 10 után elmehetek bulizni. Egy csinos, de elég kihívó tűzpiros térd feletti, mély kivágású, testre simulós ruhát vettem fel. Fekete magassarkúval, karkötővel és gyűrűvel. Tűzpiros ajkakat varázsoltam magamra, és egy kis spirál. nem szerettem ennél többet magamra tenni. A hajamat pedig csak kifésültem. Amikor lementem a lépcsőn hát...
- Hova öltöztél így ki?! Tudtommal csak 10-kor mész bulizni.- mondta apu egy kicsit idegesen. Hát igen. Legkisebbként és egyedüli lányként nincs könnyű dolgom.
-Igen, de utána már nem lesz időm elkészülni és vacsora közben meg nem öltözködhetek meg mi.
-Ennek nem lesz jó vége. Nem öltözhetnél át egy kicsit szolidabba?
-És kések le a vacsoráról?
-Még nem is jö...- csengettek.
-Szerintem ezek ők.- mosolyogtam apura.
-Segíts anyunak befejezni a terítést, addig én behívom őket.- engedelmeskedtem és elindultam a konyha felé, apu közben kinyitotta az ajtót. Egy égető tekintet szinte lyukat vájt a hátamba. Ah, tuti képzelődöm. Anyu is kicsit leszólt a ruhámért, de aztán még adott 1-2 tippet, hogy ne a piros kis táskámat vigyem majd magammal hanem a fekete szögecseset. Amikor bejött a Payne család mindenki megdicsért, hogy milyen csinos vagyok. Amikor Liam tetőtől-talpig végigmért és megnyalta az alsó ajkát és elismerően rám mosolygott azzal a szívdöglesztő mosolyával elpirultam. Leültünk enni. Liam le se vette a szemét rólam. A lábával elkezdte simogatni az én lábam. Egy kicsit félre nyeltem, amin látszólag jól szórakozott. Figyelmeztetően megrúgtam, hogy hagya abba, de mintha csak jobban beindult volna rá. Hát jól van Liam te akartad... Felvezettem a lábam a lábán egészen az ágyékáig. Egy kicsit felnyögött. 
-Kisfiam minden rendbe?- kérdezte Liam anyukája.
-Persze, csaak fé-félre nyeltem.-dadogott Liam, igazán aranyos ilyenkor. Örömmel vettem tudomásul, hogy a "kicsi Liam" kezd feléledni. Habár "kicsi Liam"-nek mondom, de kicsit se volt kicsi, pedig csak félkemény volt. Liam csak elvigyorodott, amikor lábfejemmel végig simítottam az egész férfiasságán. Elgondolkodtam, milyen lehet az ágyba. Biztos jó. 
- Mi pedig mehetünk egy szállodát keresni ma.- mondta Liam apukája.
-Miért?- kérdezte anyu.
- Csőtörésünk van és muszáj valahol aludnunk. Legalább 1 hétig.
- Nyugodtan itt is maradhattok. 
-Á, nem akarunk teher lenni.
-Dehogy vagytok, mire jók a barátok.- mondta mosolyogva apu.
-Hát akkor ha nem gond.
-Dehogyis. Különben is a vendég szobát se használta még soha senki. Liam meg elalszik Rékánál.- no erre a kijelentésre egy kisebb sokkot kaptam. Liam pedig csak önelégülten elvigyorodott, amikor kaptam egy SMS-t, a legjobb barátnőmtől, hogy lebetegedett és nem tud eljönni. 
-Ó, nemár....- mondtam ki kicsit hangosan.
- Mi a baj kicsim? Még se jó, hogy ott alszik Liam?- kérdezte anyu.
-Dehogy is!-vágtam rá rögtön, mire Liam felsóhajtott.- Csak még se megyek ma bulizni. 
-Sajnálom kicsim.-mondta anyu.
-Mindegy. Megyek fel a szobámba. Majd holnap találkozunk, jó éjszakát.- mondtam mindenkinek és felfele igyekeztem.
-Várj !-szólt  Liam- Megyek én is.
Liam mögöttem ment a lépcsőn és tudtam, hogy a hátsófelem nézi.
-Szép látvány?-kérdeztem meg.
-Nagyon.- mondta és rácsapott.
-Hééé!- szóltam rá nevetve, mert élveztem.
-Látom tetszett.- vigyorgott perverzül. Bementünk a szobába. Liam azt mondta, még lemegy a holmijáért. Gondoltam addig én átöltözöm. Már levettem a ruhát és a magassarkúmat akartam kikapcsolni és lehajoltam, amikor valaki nyögött egyet mögöttem. 
-No ez nagyon szép látvány.- mondta Liam és mögém lépet, rácsapott a fenekemre. Rögtön felegyenesedtem, mire megéreztem a "kicsi Liamet".
-Nem lesz nyugodt esténk remélem tudod.- suttogta szexin a fülembe, mire éreztem, hogy nedvesedem.
-Nem félsz, hogy meghallanak majd?-kérdeztem.
-Nincsenek is itthon, vissza felé összefutottam anyukáddal, és mondta, hogy elmennek  bowlingozni vagy mi...- mondta és már a nyakamat csókolgatta. Megadtam magam. Liam szembe fordított magával mire megcsókolt. Nyelveink vad táncot jártak, ajkainkat mintha egymáshoz teremtették volna. Liam elkezdett az ágy felé tolni anélkül, hogy megszakadt volna a csókunk. Végig fektetett az ágyon elkezdte a nyakamon lévő érzékeny bőrt szívni, harapdálni. Kéjesen nyögtem. Fordítottam a helyzetünkön. Leszedtem róla a felsőjét és kidolgozott felsőtestét kezdtem el puszikkal ellepni. Sóhajokkal adta tudtomra, hogy élvezi. A nadrágot és a boxert nagyon lassan szedtem róla.
- Ne szórakozz.
- Hmm....- csak ennyit mondtam aztán elkezdtem kézzel kényeztetni. Aztán végig nyaltam , és puszilgattam. 
- Ezt még megbánod.- mondta. Gondoltam nem kínzom és elkezdtem mélytorkozni. 
- OH, baby ez...... Ez az!- mondta Liam miközben a hajamba túrt.- Állj  le... már mindjárt....- úgy tettem mintha meg se hallottam volna és folytattam míg elmegy. Örültem, hogy nem voltak itthon a szüleink, mert  tuti hallottak volna minket. Felnéztem rá, a szám szélén maradt ondót pedig erotikusan lenyaltam, csak, hogy megint beindítsam. Liam maga alá gyűrt és mocskos dolgokat kezdett a fülembe suttogni" alig várom, hogy a szűk kis puncidban járjak!" és ehhez hasonlókat, mondanom se kell, hogy a bugyimból csavarni lehetett volna a nedvet. Elkezdett csókolgatni és az oldalamat simogattam. Foggal húzta le a melltartóm pántját, ezzel is kínzott. Amikor lekerült rólam a melltartó az egyik kezével kényeztette az egyik mellemet míg a másikaz a szájával. Ezt addig csinálta míg a bimbóim meg nem keményedtek. Aztán, ahogy lejjebb haladt anyagon keresztül kezdett dörzsölni és puszilgatni oda lenn. 
- Oh, Liam csinálj már valamit!- parancsoltam rá.
- Ennyire fel vagy izgulva?- kérdezte pimaszul.
-Igen!- válaszoltam neki mire letépte a bugyimat.  Azonnal felnyomta két úját és nyalni kezdet. 
- Oh, igen....
-Tetszik ugye?
-Nagyon..- Liam csatlakoztatta még egy úját mire hangosan a nevét nyögve elmentem. Felhúzódott hozzam és elhelyezkedett lábaim közt. Izgatott oda lenn. Közben vadul csókolóztunk, újaim haját szántották. 
- Erre vártam mióta megláttalak...- mondta.
-Én is....- vallottam be őszintén. 
-A világ legjobb szeretkezésébe lesz részed.- mondta.Oda nyúlt az éjjeli szekrényemhez és kivett egy kondomot. 
-Ezt honnan...- kérdeztem volna.
- Szembe lakok veled, mindent tudok.- kacsintott perverzül.- Azt is, hogy minden vasárnap a kicsi a Tom bekapcsol. És olyankor a látvány amit nyújtasz.. minden pasi álma, muszáj volt olyankor saját magamat is...-nem tudta befejezni mert megcsókoltam.
Tom a piros vibrátorom. Már ép fel akarta húzni a kondomot, amikor rá szóltam.
- Ne tedd fel! Szedek pirulákat.- kacsintottam rá.
  És megcsókolt, ezzel egy időbe belém is hatolt. Először kicsit fájt, de utána ... először lassan és szenvedélyesen csinálta. Utána meg gyorsított, de a szenvedély ugyan úgy megmaradt. A hátát karmolásztam és a nevét nyögtem. Hol a nyakamat szívta, vagy csókolgatott. 
-Olyan közel....- mondtam
- Én is...- nyögte.
Amikor elment éreztem, hogy belém löveli nedvét, amitől én is elmentem elég hangosan, mert a nevét sikítóttam.
- Igazad volt. Tényleg ez volt életem legjobb szeretkezése.- mosolyogtam rá. Megcsókolt.
- Nekem is. Igazi kis vadmacska vagy.- mosolygott perverzül.
-És most mi lesz?- kérdeztem meg, de szinte biztosra vettem, hogy ez csak egy egyszeri alkalom volt.
- Mi lenne? Az enyém a legtökéletesebb lány a világon akibe szerelmes vagyok, és csak az enyém. Ugye az enyém vagy?
- Örökre- válaszoltam, mire megcsókolt.

1 megjegyzés:

  1. Szia lenne egy ke sztorim es meg szeretnem osztami veled. Kerlek irj ha megirhatom es eldontod h tetszik egy

    VálaszTörlés